Ustvarjalci projekta

Manca Dežman: študentka 3. letnika sociologije kulture, po zaključeni diplomi pa želim študij nadaljevati na področju novinarstva. Študijska in osebna zanimanja so raznolika, a jih z veseljem povezujem: sociologija medijev, soc. naroda in nacionalizma, soc. vsakdanjega življenja, pisanje, fotografija, ples, tuji jeziki in popotovanja. Delovne izkušnje sem si  nabirala doma in v tujini, trenutno pa delam kot vodja projekta in urednica izobraževalne spletne strani.

Vitja Dreu Dominkuš:  študent tretjega letnika na Filozofski fakulteti, na študentski smeri sociologija kulture. Poleg vsesplošnega študijskega dela se posebej zanimam za popularno kulturo, predvsem popularno glasbo in filmsko umetnost. Zanima me tudi širše (globalno) politično dogajanje. Redno delam v državni volilni komisiji in sem tudi sodeloval oziroma pomagal pri nekaterih kulturnih dogodkih (bianale grafičnega oblikovanja).

Mirjana Fladung: Sociologija kulture BO, 2. letnik. Ob študiju se ukvarjam tudi s prostovoljstvom. Predvsem me zanima mlajša in starejša generacija. Prepričana sem, da lahko kot posamezniki veliko pomagamo pri spremembah tako osebnih kot družbenih.

 

Petra Kočevar: študentka 3. letnika Sociologije kulture. Zanima me predvsem področje Sociologije spola.

 

 

Nadja Košir: študentka drugega letnika sociologije kulture enopredmetno. Zanimam se predvsem za pomoč ljudem. Pri samem študiju sociologije kulture me zanimata predvsem smer gejevske in lezbične študije ter sociologija spola. Delovne izkušnje so različne, od gostinstva do dela na recepciji. Delovne izkušnje so zajemale predvsem delo z ljudmi.

 

Nina Košir: študentka 3. letnika sociologije kulture. Zanimajo me predvsem teme povezane z globalno kulturo, sociologijo spola in religijo.

 

 

Marko Krajnc: Sociologija kulture, 3. letnik; v polju sociologije me najbolj zanimajo boji med vladajočimi ideologijami in marginaliziranimi skupinami družb(e), v delovnem področju sociologije me zanimajo formalne institucionalizrane oblike izobraževanja kot temelj sekundarne socializacije ter uporaba novih (oblik) medijev kot sredstva družbenega aktivizma. V prostem času rad tečem, kolesarim in obiskujem kvalitetne koncerte različnih zvrsti doma in v tujini.

Klementina Kregar: študentka tretjega letnika sociologije kulture. Zanimam se za področji religije in vsakdanjega življenja.

 

 

Kaja Lederer: študentka 2. letnika Sociologije kulture – enopredmetno. Želim si uspešno zaključiti študij in izobraževanje nadaljevati na podiplomski stopnji. Zanima me predvsem  področje medosebnih odnosov, na katerem se v prihodnje vidim tudi v poklicni karieri.

 

Marijana Lisjak: študentka 3. letnika sociologije kulture. Zanima me vse kar je povezano z družbo, umetnostjo in kulturo, največja strast pa je moda. V prihodnosti si želim, da bi uspešno delovala prav na omenjenih področjih.

 

Ajda Lovec: študentka primerjalne književnost in literarne teorije. Zaključujem 2. letnik študija. Navdušujeta me avantgarda ter znanstvena fantastika. Zanimam se za organizacijo kulturnih dogodkov.

 

 

Beti Melkamu: študentka 3. letnika pedagogike in andragogike. Zanima me delo z ljudmi, še posebej otroki, umetnost, glasba, ples, sodelovanje pri različnih projektih,… In želela bi si spremeniti kakšno malenkost na bolje 🙂

 

Kaja Napotnik: 3. letnik sociologije kulture. Zanimanja: balkanske študije, gejevske in lezbične študije, vprašanje rase in etnije, vojne študije. Aktivistka za pravice LGBTQ skupnosti. Prostovoljka pri slovenski filantropiji.

 

Kristjan Nemac: študent tretjega letnika sociologije kulture. Zanimajo me vplivi makroekonomije in mednarodne politike znotraj posamičnih držav.

 

 

Simona Okorn: študentka Sociologije kulture. Že četrto leto zapored preko študenta delam v podjetju Belimed v Grosuplju. Zanima me delo z ljudmi in umetnost, rada imam živali, uživam pa tudi v sestavljanju pohištva.

 

Špela Pečnik: študentka 3. letnika sociologije kulture na Filozofski Fakulteti v Ljubljani. Sem komunikativna, delovna, prilagodljiva, pozitivno razmišljujoča in zanesljiva oseba. Aktivno govorim angleško in špansko. Svoje znanje sem pol leta izpopolnjevala na Universidad Autonoma de Madrid. Med letoma 2007-08 sem bila ena izmed organizatorjev Škisove tržnice.

 

Matjaž Pinter: 3. letnik sociologije kulture. Področja zanimanja: kulturna analiza, psihoanaliza, materialna kultura in potrošništvo. V prostem času se ukvarjam s tenisom in košarko in tudi tekmujem na univerzitetnem nivoju. Delovne izkušnje: Radio študent – Redakcija za kulturo in humanistične vede, vaditelj tenisa.

 

Špela Sabati

Nina Šefer: študentka tretjega letnika sociologije kulture. Zanimajo me predvsem socialne pravice ter neenakosti v družbi, tako na podlagi spola, rase, spolne usmerjenosti, kot tudi razredne razlike (družbena stratifikacija).

 

Matjaž Vitkovič: 3. letnik študijskega programa Sociologija kulture na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Področje, ki me najbolj zanima je sociologija religije, vendar se zanimam tudi za nekatera druga področja kot npr. sociologija spola in medijske kulture. Skozi svoj študijski čas sem imel možnost pridobiti kar nekaj delovnih izkušenj, ki pa bi jih v prihodnosti želel še bolj obogatiti.

 

Manca Zobavnik: študentka sociologije kulture – enopredmetni in novinarstva (FDV). Novinarske delovne izkušnje: EJ!ka portal, W3B service. Ostale delovne izkušnje: Amnesty Internacional Slovenia, kurirska služba City Express, trgovina Flat, Dude Domžale – jezikoslovna šola, Mladinski center Kotlovnica, zabavni servis Konektor d.o.o., 5-d – podjetje za promocije ect. Moj nasvet: Bodite sonce in svetite na druge – keep shining =)

Manca Zorko: študentka sociologije kulture, zanimajo me predvsem filmske študije, sociologija medijev in sociologija spola in pa tudi družinska ter zakonska terepija.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: